andere projecten


marvikshop MarvikShop, is not a bridge, but a total revamp of osCommerce to work within Joomla as a Joomla component, it installs via the Joomla! component and Module installers. With many features available this will be one of the most complete E-ecommerce solution you need.
Marvikshop.com

zijpersluis Wij houden ons bezig met alles rondom vakantie en vakantieverblijven en verschillende werkzaamheden rond aan uw huis en tuin.

* Wij beheren een eigen bungalowpark en een appartementencomplex.
* Wij zijn actief met het verhuren en verkopen van vakantieappartementen en -huizen.
parkzijpersluis.nl

wereldstenen Deze website is een eigen ontwikkeling voor de verkoop van LEGO. De gebruiker kan met de website LEGO als een beleving tonen aan het publiek. De website heeft dan ook veel gebruiksvriendelijke mogelijkheden.
Wereldstenen.nl

Nieuwsflits

Sinds de invoering van de WABO op 1 oktober 2010 is de regelgeving voor het aanvragen van bouwvergunningen, drastisch gewijzigd. De bouwvergunning is tegenwoordig ondergebracht in "de omgevingsvergunning". Ook zijn de mogelijkheden tot vergunningsvrij bouwen verruimd. Het is dus zaak om u goed te laten informeren, voordat u uw bouwplannen wil gaan verwezenlijken. Neem voor info contact met ons op.